Friday, October 7, 2011

Κρεμα κυτταριτιδας

Κρεμα κυτταριτιδας για την μείωση της


Μήπως το δέρμα σας έχει ανώμαλη όψη και εξογκώματα? Πιθανον να έχετε κυτταρίτιδα. Είναι "γεμίσματα" σωματικού λίπους κάτω από το δέρμα σας και είναι κοινότυπο στο εσωτερικό του στομάχου, στο πάνω πάνω μέρος των μηρών και στους γλουτούς. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται πάρα πολύ κυρίως στις γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες και εμφανίζεται όταν παίρνουμε κιλά ή μεγαλώνουμε ηλικιακά.


 


[like-lock]


 


Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι αποτέλεσμα των γενετικών και καθημερινών επιλογών τρόπου ζωής μιας γυναικάς. Δεν υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε σχέση με τη γενετική πλευρά, ωστόσο πολλές γυναίκες προσπαθούν να εξαλείψουν την κυτταρίτιδα, μέσω καλής διατροφή και τακτικής γυμναστικής. Ωστόσο, η κυτταρίτιδα δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα του σωματικού λίπους αλλά σχετίζεται και με προβλήματα των συνδέσμων του δέρματος. Ευτυχώς, θα ανακαλύψετε πολλές διαθέσιμες επιλογές για την εξάλειψη ή την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.


 


Η χρήση κρεμών για την μείωση της κυτταρίτιδας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να την χειριστείτε. Τα προϊόντα αυτά βελτιώνουν την κυκλοφορία, κινητοποιούν τα υγρά του σώματος, καίνε το σωματικό λίπος, απομακρύνουν τις επικίνδυνες βλαβερές τοξίνες και τονίζουν το δέρμα. Τα τοπικά προϊόντα έχουν σχετικά άμεσο αποτέλεσμα στις περιοχές που έχουν πρόβλημα. Τα ιατρικά προϊόντα είναι πιθανόν να μην είναι τόσο αποτελεσματικά, επειδή τα συστατικά τους δεν έχουν ως πραγματικό στόχο την κυτταρίτιδα. Πριν αγοράσετε τέτοιου είδους κρέμες, διαβάστε την ετικέτα και βεβαιωθείτε ότι η κρέμα περιλαμβάνει ένα μείγμα αντιοξειδωτικών και αντί-φλεγμονωδών μαζί με άλλα συστατικά που συμβάλουν πραγματικά στην τόνωση της ροής του αίματος και στη λιπόλυση. Αυτά τα συστατικά είναι απαραίτητα όχι μόνο για την καταπολέμηση της ίδιας της κυτταρίτιδας αλλά και της προέλευσης της κυτταρίτιδας και την πρόληψη της δημιουργίας εξογκωμάτων από κυτταρίτιδα και τις αποθέσεις σωματικού λίπους στο σώμα.


 


Τα βασικά συστατικά που θα πρέπει να κοιτάξετε να έχει η κρέμα είναι τα εξής :


Καφεΐνη : Ορισμένα προϊόντα λένε «καφεΐνη» ή «καφέ», έχετε κατά νου ότι η «καφεΐνη» μπορεί επίσης να βρεθεί και στο τσάι.


Coffeeberry : το εκχύλισμα από κόκκο καφέ μπορεί να έχει μεγαλύτερες ποσότητες αντιοξειδωτικών. Η καφεΐνη ενισχύει τον μεταβολικό ρυθμό του σωματικού λίπους, τονώνει τα κύτταρα που βοηθάνε στη ροή του αίματος και μειώνει τα οιδήματα σε όλο το λίπος του σώματος κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πολύ πιο ήπιο.


Αμινοφυλλίνη : η αμινοφυλλίνη μειώνει περιφερειακά τις ανωμαλίες και τα εξογκώματα που δημιουργεί η κυτταρίτιδα με την μετατροπή τους σε μικρότερου μεγέθους σωματικά λίπο κύτταρα που τα καθιστά ουσιαστικά απαραίτητα λιπαρά οξέα. Η αμινοφυλλίνη ενθαρρύνει επίσης τη χαλάρωση των μυών.


Ρετινόλη : η ρετινόλη είναι ένα συνηθισμένο συστατικό σε κρέμες για την θεραπεία των ρυτίδων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει το πλάτος του στρώματος γύρω από το δέρμα και να ενθαρρύνει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο δέρμα.


AHA (Alpha Hydroxy Chemicals) : τα AHAs όπως το γαλακτικό οξύ και το γλυκολικό οξύ καταπολεμούν την κυτταρίτιδας επιταχύνοντας την απαλλαγή μας από τα νεκρά κύτταρα.


Φυτικα προϊόντα : το κίτρο, το τρύγο και οι φυτικές ουσίες όπως, το εκχύλισμα από νεράντζι, είναι στοιχεία που επιτρέπουν την διάσπαση του επίμονου σωματικού λίπους βοηθώντας στην ενίσχυση του τόνου και της υφής του δέρματος σε περιοχές που πλήττονται από την κυτταρίτιδα.


 


[/like-lock]


 


Οι ειδικοί προτείνουν την χρήση των κρεμών για την μείωση της κυτταρίτιδας όλο το απόγευμα λίγο πριν τον ύπνο καθώς το δέρμα είναι πολύ πιο διαπερατό εκείνες τις ώρες. Μερικες γυναίκες έχουν αναφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες.


 


[php] if(function_exists('seo_alrp')) seo_alrp(); [/php]Terms of use | Privacy Policy | FAQ | Disclaimer | Sitemap | About us


e-kyttaritida.gr      ------       κυτταριτιδα


Other Resources : Cellulite


Tags: kyttaritida , kytaritida , kittaritida , kitaritida , kuttaritida , kutaritida , κυταριτιδα , κυταρίτιδα , κυτταριτιδας , κυταριτιδας , κυταρίτιδας , κυτταριτιδασ , κυτταρίτιδασ , kyttaritidas , kitaritidas , kittaritidas , kuttaritidas , kutaritidasOrignal From: Κρεμα κυτταριτιδας


No comments:

Post a Comment